Aust-Agder Bonde- og Småbrukarlag

Kontakt oss    facebook   Om oss    Lokallag   Styret   Årsmelding   Siste Nytt

Kjell Homme og Kjell Gunnar Blakstad i ivrig dialog mens Elna er litt aventende om hun skal delta i diskusjonen.

Julebord på Strand hotell 2018

Det ble Julebord på Strand hotel i år også.  Bonde og småbrukar lagets medlemmer koste seg med god julemat og drikke.Samt et  skikkelig  orkester som spilte god gammel musik med passende lydnivå.

Vi var meget godt fornøyd med maten som ble servert. Siden vi var en forholdsmessig liten gruppe fikk vi sitte i det blå rommet like ved selve restauranten og musikken. Det var  kort veg til serveringsbordet. Bra stemningen og gode diskusjoner rundt bordet.

Samtaler var enkelt å holde igang siden vi hadde vår egen avdeling.  Kunne bare lukke døren dersom musikken ble for intens.Tror ingen oppfattet dette orkestre som elefanten i rommet. De spilte vals og sving  til alles tilfredshet.

Vi må takke Erna Blakstad som tok initiativet til julebord.  Noen  avmeldinger ble det ,men det må en ta høyde for.Østre Agder tar sikte på å arrangere Julebord i 2019 også og håper på at  flere enn de faste melder seg på.Det å møtes rett før jul i et stemningsfullt lag fremmer det sosiale felesskap blant medlemmene. Dagligdagse prolemstillinger blir diskutert på en litt annen måte enn når vi sitter i styremøter med en strengere timeplan.


Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41
0158 Oslo

Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no

Organisasjonsnummer: 970 16 7943

Kontonummer: 8101.05.36928

Utviklet av Imaker as