Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no
Organisasjonsnummer: 970 16 7943
Kontonummer: 8101.05.36928
Dag Jørund Lønning på arrangementet vårt i fjor.
Med fokus på mat som identitetsbygger og landbrukets bidrag i samfunnet – ønsker vi å synliggjøre matprodusenter som betydningsfulle næringsaktører lokalt. Dere inviteres til inspirasjonsseminar: Matproduksjon i Buskerud - mangfold, muligheter og bærekraft.
Mat med særpreg - volum og nisje - og «Det grønne skiftet» gir muligheter. Kan vi sammen bygge en plattform som viser mangfold, muligheter og bærekraft for matproduksjon i Buskerud?
Disse kommer:
• Fylkesvaraordfører Olav Skinnes og Leder for hovedutvalg Miljø, innovasjon og næring
Hanne Lisa Matt.
• Oi! – Trøndersk mat - Redaktør/informasjonsansvarlig Kristine Rise
• Fylkesmann i Buskerud Helen Bjørnøy
• Årets «Unge bonde» i 2014 Tor Jacob Solberg og
• Mange inspirerende og flinke matprodusenter fra Buskerud
Kommer du?
Møteledere. Egil Chr Hoen og Torgny Moen.
Deltakeravgift kroner 300.
link til program og påmelding. https://www.fylkesmannen.no/nb/Buskerud/Kurs-og-konferansekalender/Inspirasjonsseminar---Matproduksjon-i-Buskerud/
Med fokus på mat som identitetsbygger og landbrukets bidrag i samfunnet – ønsker vi å synliggjøre matprodusenter som betydningsfulle næringsaktører lokalt. Dere inviteres til inspirasjonsseminar: Matproduksjon i Buskerud - mangfold, muligheter og bærekraft .
|
Her er programmet.
(program_inspirasjonsseminar.pdf, 844kB)
Studieheftet 2019
(studieheftet-2019-.pdf, 1MB)
Politisk plattform
(politisk-plattform-endelig.pdf, 563kB)
Møteplan for NBS 2019
(moteplan-for-2019.pdf, 234kB)
Organisasjonshåndboka NBS
(organisasjonshandbok-nbs.pdf, 1MB)
Norsk Bonde- og Småbrukarlag
Akersgata 41
0158 Oslo
Telefon sentralbord: 22 00 59 10
E-post: post@smabrukarlaget.no
Organisasjonsnummer: 970 16 7943
Kontonummer: 8101.05.36928