Klemoen Signerer Arbeidskontrakt Bilde 1 Foto Inga Haugdahl Solberg

Klemoen blir generalsekretær i NBS

Anders Bakke Klemoen er ansatt som ny generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

Klemoen har vært en del av organisasjonens administrasjon siden 2022. Nå tar han over stafettpinnen fra Anton Langeland.

- Jeg er utrolig takknemlig for tilliten, og ser fram til å fatt på oppgavene som generalsekretær, sier Klemoen.

- Anders vil ta fatt på en spennende jobb i en organisasjon i sterk vekst og utvikling. Sammen skal vi fortsette jobben med å bli den ledende krafta for utvikling av norsk matproduksjon og beredskap, sier leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Tor Jacob Solberg.

 

 Anders Bakke Klemoen går fra jobben som seniorrådgiver til generalsekretær i NBS.

 

Klemoen har en bachelor i finans fra BI og over syv års ledererfaring fra Forsvaret. De siste årene har han vært ansatt som seniorrådgiver i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, og representerer i dag organisasjonen i Budsjettnemnda for jordbruket. Ved siden av jobben i Norsk Bonde- og Småbrukarlag driver han en gård med melkeproduksjon. 

- Anders vil gjennom sitt engasjement og sin kompetanse tilføre Norsk Bonde- og Småbrukarlag en stor kapasitet både på strategisk og politisk nivå. Vi har troa på at hans bakgrunn fra Forsvaret vil komme godt med i jobben vi skal gjøre framover for norsk matproduksjon i et evighetsperspektiv, sier Tor Jacob Solberg.

- Jeg er allerede godt kjent med gjengen i Norsk Bonde- og Småbrukarlag sin administrasjon. Sammen skal vi sette fart på gjennomføringa av de politiske vedtakene fra NBS sine medlemmer, avslutter Anders Bakke Klemoen.

Klemoen tiltrer rollen som generalsekretær 1. oktober 2024.