Fb Reko Asane 1104

Vil fremheve innovative lokalmatprodusenter

Mat og produksjon

Du kan nå nominere din kandidat til årets lokalmatgründer. Fokus er på gründere som jobber for økt bærekraft og skaper positive ringvirkninger i sitt lokalsamfunn.

Prisen Årets lokalmatgründer deles årlig ut til en lokalmatprodusent som jobber for økt bærekraft og verdiskaping i sitt lokalsamfunn. Prisen gis til den bedriften som har vært best på innovasjon, nyskaping og lønnsomhet.

Formålet med prisen er å løfte norsk lokalmatproduksjon videre når det gjelder kvalitet, unikhet og nasjonal verdiskaping. Bak Årets lokalmatgründer står Hanen, Meny og Dyrsku’n.

Prisen består av 50 000 kroner, muligheten til å være gjesteutstiller på neste års Dyrsku’n og en dag med kokk og leder av MENY-lauget Espen Schøning Lie og kategorisjef for lokalmat og spesialiteter i NorgesGruppen, Eivind Haalien.

Du kan nå nominere din kandidat til prisen. Frist for å sende inn nominasjon er 16. juni. Klikk her for å nominere din kandidat.