Oppland Bonde- og Småbrukarlag

Kontoret stenger for sommeren.

OBS-kontoret holder sommerstengt fra 26. juni til 7. august. Vi ønsker alle våre medlemmer og tillitsvalgte en riktig god sommer.

Kontoret stenger for sommeren. - les hele saken


Bli med på seinsommarfest!

Våren og sommaren er ei travel tid for alle som steller med dyr og jord. I år ynskjer vi å markere overgangen mellom sommar og haust med ein seinsommarfest, og inviterer dykk til Østre Gausdal Prestegard laurdag 26. august kl. 18.00!

Sjå invitasjon for påmelding og pris.

Bli med på seinsommarfest! - les hele saken

Velkommen til familiedag

Fåberg BS inviterer medlemmer til familiedag på Sæterstyre i Roterudbygda søndag 25. juni kl. 11.00 til ca. kl. 14.00. Fortsatt muligheter for påmelding. Aktiviteter for barn. Servering av enkel mat. Pr. person kr. 100. Påmelding til Terje Holen tlf. 909 72 675

Velkommen til familiedag - les hele saken


Sauemassakren - en varslet katastrofe

"Hvis ikke staten klarer å oppfylle målet om at det ikke skal være rovdyr som utgjør et skadepotensiale i beiteprioriterte områder, må staten innse av vi ikke kan ivareta et rovdyr som ulven i norsk utmark. Vi aksepterer ikke flere massakrer av et rovdyr vi har mange års erfaring med konsekvensene av" Dette uttaler styret i OBS i et leserbrev 14.juni. Les hele innlegget

Sauemassakren - en varslet katastrofe - les hele saken

Fåberg BS griller til glede for eldre og ansatte på helsehus

Fåberg Bonde og Småbrukarlag tok turen til Lillehammer Helsehus på onsdagskvelden den 14 juni, og grillet hamburgere og pølser til beboere og ansatte. 

Fåberg BS griller til glede for eldre og ansatte på helsehus - les hele saken